Blogda Ara

29 Temmuz 2012 Pazar

KİLYOS SOLAR BEACH



işten güçten tatile çıkamıyosanız, hafta sonu deniz kıyısında biyerlere kaçmak istiyosanız, istanbulun sıcağından neminden bunaldıysanız kilyosa gitmeniz tavsiye edilir:)


biz bugün öyle yaptık:) mesafe oldukça yakın (taksim-kilyos 30-40 km). sarıyerden yeşiller içinden vardık kilyosa..e sonuçta karadeniz, alabildiğine yeşil ve masmavi deniz karşıladı bizi solar beach a gelmeden..


solar beach e giriş hafta içi 25 hafta sonu 40 tl. bu ücretle ücretsiz otopark şemsiye ve şezlong sahibisiniz bütün gün. ortamda rahatsız edici birşey yoktu bizim için ama sessiz sakin biyer arayanlar için club modundaki müzik sesleri biraz rahatsız edici olabilir. heran yüksek sesli müzik mevcut, çünkü mekan aynı zamanda eğlence mekanı olarak düşünülmüş.
deniz..oldukça dalgalı.. söylemeden geçmemeli:)
içerde yemek yemek biraz pahalı ve çok da lezzetli değil. ama bunun dışında negatif bi durum görmedik.


solar beach e ulaşım için taksimden belli saatlerde servis kalkmakta. ayrıca hacıosman metro çıkışından 151 nolu otobüse binilerek de kilyosa gidilebilir.


biraz ilerdeki ücretsiz plajı ve kilyos çıkışındaki yeşillikler içindeki et mangal kebap tabelalı restoranları keşfedemedim ama istanbuldan günübirlik gitmek için oldukça ideal bir yer kilyos.


Adres: Kilyos Turban Yolu No:4 Sarıyer İstanbul 
Telefon: (0212) 201 20 86
http://www.solarbeach.org/







Hiç yorum yok: